Het Bestuur

Contact

Algemeen

Het Alphens Korenfestival

 

Hulp gevraagd op 13 mei 2023

Tijdens het Alphens Korenfestival is er altijd behoefte aan vrijwilligers die willen helpen opbouwen, de koren willen ontvangen op de locaties, de tijdsplanning in de gaten willen houden en de apparatuur op de verschillende podia willen (helpen) bedienen. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat er hiervoor altijd te weinig vrijwilligers zijn. Wij roepen u op om uzelf te melden indien u bereid/in staat bent om te helpen op de dag. Dit kan via een van de bestuursleden.

 

E-mailadressen bestuur

Met de komst van de nieuwe stichting zijn er ook nieuwe e-mailadressen. Wij verzoeken u om niet meer te communiceren via de oude e-mailadressen maar gebruik te maken van de nieuwe. Alle communicatie m.b.t. de deelname aan het Korenfestival verloopt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  

Taakverdeling

Binnen het nieuwe bestuur zijn de taken netjes verdeeld. Ook zijn er enkele vrijwilligers die ons helpen.
Kijk onder de tab “bestuur” voor een overzicht van wie wat doet.

Mocht u enthousiast geworden zijn en mee te willen helpen met de organisatie? Neem dan contact op met de voorzitter!

 

U ziet, aan ons zal het niet liggen, wij zijn op dit moment vol op stoom en hebben er alle vertrouwen in dat wij er samen met u een prachtig Alphens Korenfestival van zullen maken. Wij hopen u voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd en zullen u regelmatig via de website/Facebook of per mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen.